O sekciji

O sekciji

Pristop_
SOF
Praksa

Ko govorimo o društvu z najtežje izgovorjeno kratico, govorimo o Študentski sekciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS). Gre za neprofitno društvo, ki spada pod okrilje Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS).

Društvo sestavljajo nadobudni, kreativni in samoiniciativni študentje, ki si želijo pridobljeno znanje iz študijskih klopi uporabiti v praksi in hrepenijo po izkušnjah iz stroke. Naši člani so vedno na preži in skrbijo, da se kolesja društva, ustanovljenega že leta 1998, nikoli ne ustavijo.

Znotraj društva skrbimo, da naši člani pridobijo znanja preko izobraževalnih projektov, se preizkusijo v promociji in odnosih z javnostmi, sklepajo dogovore na področju partnerstev in izkusijo moč internega komuniciranja. 

ŠS PRSS je društvo, ki študentom ponuja, da svojo zagnanost usmerijo v eksperimentiranje z znanjem pridobljenim v študijskih klopeh. Smo skupnost, kjer se opazi vsak trud, ideje ne ostanejo le na papirju in vsako druženje povezuje smeh in odlična zabava.

Prednosti članstva

Te zanima razvejan svet komuniciranja in kako se ta manifestira v praksi? Kaj vse lahko kot komunikator pravzaprav počneš? Že komaj čakaš, da začneš pridobivati praktično znanje iz področja svojega študija?

Potem je Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi prva izbira. Prednosti članstva so očitne, članarina znaša samo 15 € letno in na tvojo srečo sprejemamo nove člane!

Skozi popotovanje po svetu komunikacij in učenju te bo usmerjal upravni odbor sekcije, ki ga sestavlja šest nadobudnih deklet.

Julija Krautberger

Predsednica
Anina Božiček

Anina Božiček

Podpredsednica

Maja Silovšek

Vodja področja Interno komuniciranje

Ema Križnik

Vodja področja Izobraževanje

Manja Golob

Vodja področja Partnerstva
Rebeka Šmit

Rebeka Šmit

Vodja področja PR in promocija