ŠS PRSS

Kadar govorimo o društvu z najtežje izgovorljivo kratico, govorimo o Študentski sekciji Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS). Gre za neprofitno društvo, ki je del Slovenskega društva za odnose z javnostmi (PRSS). Društvo sestavlja 75 aktivnih mladobudnih, kreativnih in samoiniciativnih študentov z vseh smeri komunikologije, ki so vedno na preži in skrbijo, da se kolesja društva, ustanovljenega že leta 1998 nikoli ne ustavijo.

Društvo na enem mestu združuje znanje s področja promocije in odnosov z javnostmi, partnerstev, izobraževanja in internega komuniciranja, ki ga skozi številne projekte in izobraževanja podaja svojim članom.

ŠS PRSS je društvo, kjer noben trud ne ostane neopažen, nobena ideja ne ostane le na papirju in nobeno druženje ne ostane brez smeha ter zabave.

 

Upravni odbor:

Laura Škrabl

Laura Škrabl

Predsednica

Fun Fact: Brez kumaric si ne predstavlja življenja. Sama pravi: »lahko bi jih jedla vedno in povsod, prej ali potem, z ali brez«. Sanjska služba: Meneger ugledne restavracije.

Meta Arčon

Meta Arčon

Podpredsednica

Fun fact: ne predstavlja si prostega časa brez umetnostnega kotalkanja. Sanjska služba: Brand manager v lepotni ali modni industriji.

Andraž Kvas

Andraž Kvas

Vodja izobraževanja

Fun fact: Mnenja je, da bo kmalu zadel na lotu Sanjska služba: Dobitnik Eurojackpota

Polona Žučko

Polona Žučko

Vodja Promocije in PR

Fun fact: Definitivno neromantiča duša, ki ne zna gojiti zamer in jeze Sanjska služba: biti lastnica agencije za odnose z javnostmi

Nina Podboj

Nina Podboj

Vodja internega komuniciranja

Fun fact: Že od otroštva ne mara čokolade Sanjska služba: Glasbeno kariero združiti z marketingom

Amadeja Kavšek

Amadeja Kavšek

Vodja Partnerstev

Fun fact: Pri svojih rosnih 15 letih ukvarjala z live televizijo. Sanjska služba: Režiserka in igralka

Oblikovanje in izdelava: Kristina Davidovic